Babiččina roláda

21. ledna 2017 v 20:16 | VV |  rolády, záviny
5 vajec, 5 lžic cukru, 1 lžíce oleje, 6 lžic polohrubé mouky. Krém 250 g másla, 1 karamelové mléko Salko (Karamelo), Poleva: 1 vrchovatá lžíce přesátého moučkového cukru, 1 vrchovatá lžíce kakaa, 1 vrchovatá lžíce solamylu nebo pudinku.

Vejce ušleháme s cukrem, do ušlehané hmoty přidáme olej a polohrubou mouku. Plech vyložíme pečícím papírem, namastíme a vylijeme na něj těsto. Pečeme rychle při 200 °C (nesmí moc vyschnout, protože by se lámala). Po upečení plát těsta dáme na vlhkou utěrku, necháme prochladnout, natřeme krémem a srolujeme. Povrch poléváme polevou a dozdobujeme krémem.

Krém: máslo třeme a zašleháme karamelové kondenzované mléko

Poleva: Máslo rozpustíme, přidáme ostatní přísady a za stálého míchání na mírném ohni zahříváme (nesmí se vařit!!). Když začne houstnout, nalijeme ji na roládu.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 ClementMub ClementMub | E-mail | Web | Neděle v 23:06 | Reagovat

Porn photo of my ex here => https://vk.cc/8OGwS5

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama